REVISIT FRIDAY BEACH AT SUNRISE - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Qatar)

REVISIT FRIDAY BEACH AT SUNRISE

By Wak Lat - Wednesday, November 17, 2021

Friday Beach sunrise this morning @2021

Rabu.
Doha, Qatar.

Pagi2 tadi subuh sepi-e wak sudah berlarian ke tefian fantai.
Macam biasa.

Ooh.
Pagi tadi kelihatan awan tebal di ufuk timur.
Mungkin tak lama akan turun hujan.

Balik dari fantai.
Wak singgah di Lulu Express.
Beli roti arab dan air mineral botol besar.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

11 comments

  1. Sepanjang Wak berada di Doha tak pernah hujan kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak penah ciksal., panas lit lit memanjang ;p

      Delete
    2. nama pun negara pasir berdengung

      Delete
  2. Kereta wak drive kat sana ke tu? Bukan yang putih tu tau. Hehe

    ReplyDelete
  3. jernih dan bersih air di fantai tu

    ReplyDelete
  4. wak friday beach kena pergi hari friday. hehee

    ReplyDelete
  5. Gambar2 kali ni macam kat Malaysia je... kecuali gambar terakhir...

    ReplyDelete
  6. Jernihnya air! Bersih pulak tu persekitarannya.

    ReplyDelete
  7. jaring apa tu wak yang panjang tuh? takkan ada orang tahan jaring di situ? ke jaring tu fungsinya untuk perangkap sampah sarap... banyak soalan ye wak hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooh jaring tu rasanya utk keselamatan ., tu kan kawasan pantai milik hotel, keselamatan utk org berenang tidak hanyut ke laut dan juga mengawal org luar dari masuk ke kawasan pantai hotel.., wallahu ;p

      Delete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly