THE ASPIRE PARK AND BUILDING 2022 - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Qatar)

THE ASPIRE PARK AND BUILDING 2022

By Wak Lat - Tuesday, November 16, 2021

Aspire Tower, also known as The Torch Doha, is a 300-metre-tall (980 ft) skyscraper hotel located in the Aspire Zone complex in Doha, Qatar.

Isnin.
Doha, Qatar.

Amaran lalat. Entri ini punyai 41 gambiran.

Petang tadi penulis berlarian ke Villaggio Mall.
Tujuan utama untuk mengambil gambiran bangunan  2022.

Tapi wak tersesat pula ke taman Aspire Park.
Taman dibelakang mall dengan tasik dan itik2.

Sempat bersolat maghrib disurau dalam mall.

Blog bukanlah hakmilik kekal.




  • Share:

You Might Also Like

12 comments

  1. terima kasih wak share ngan kitorang yang ntah bila nak sampai situ gambar-gambar yg cantik ni..

    nak lalu bawah water arch tu mcm kena pakai payung je

    ReplyDelete
  2. wahhhh cantik semuanya wak... paling suka gambar yang ada mall di tepi terusan ke apa macam di vanice tu...

    ReplyDelete
  3. Aduh... yang pergi kira satu-satu gambar nak pastikan ada 41 gambar tadi kenapa....? (tepuk dahi)

    ReplyDelete
  4. hensem la mamat kat rumput tu..hehehehe

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum wak, lama tak singgah sini. Serius terpegun nampak gambar² semua tu. MasyaAllah, indahnya. Bilalah nak berpeluang ke sana.

    ReplyDelete
  6. Terpegun gila. Teringin nak ke sana bila tengok gambar-gambar wak post ni. Nak pergi ke sana, poket koyak ajer sentiasa.Dapat tengok gambar pun jadi lah.Hu3.

    ReplyDelete
  7. Gondola tu macam di Venice dan di Macau. Saya suka tengok air pancut di jambatan tu. Kalau lalu bawah tu rasa macam pengantin. Haha

    ReplyDelete
  8. Wak air tu memang menyeberang jambatan ke wak

    ReplyDelete
  9. Bestnya wak naik gondola dah macam pi Italy lah pulak. Orang tu nyanyi tak wak

    ReplyDelete
  10. Sedapnya kebab wak...nak cari kebab nak carik kebab

    ReplyDelete
  11. Futuristik sungguh bangunannya wak

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly