MEDICAL CHECKUP TODAY - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Qatar)

MEDICAL CHECKUP TODAY

By Wak Lat - Tuesday, November 02, 2021

Can you hear me @2021

Selasa.
Doha, Qatar.

Hari ini wak kena buat medical checkup.

Driver datang jam 8.30am.
Sampai klinik Naseem jam 9.10am.

Wak sudah puasa sejak malam tadi.

Di klinik tadi selama 2 jam wak kena periksa: 
Darah, air kencing, x-ray, pernafasan, pendengaran, dan penglihatan.

Nota lalat. Sekarang henfon sudah canggih ya. Kita boleh baca suratkhabar bahasa asing dengan menggunakan apps Google Translator sahaja. 

Blog bukanlah hakmilik kekal.



Messi refuses to retire after Qatar 2022 

  • Share:

You Might Also Like

15 comments

  1. Kenapa wak? Menyelam dalam sangat ke?

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah sihat sejhtera

    ReplyDelete
  3. Moga semuanya baik2 aja Wak :)

    ReplyDelete
  4. orang lain cucuk hidung, wak cucuk telinga ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh taklah ciksal, semua kena check - full screening.. huhuhu

      Delete
    2. oh ok. jagalah kesihatan supaya selamat memotong rumput

      Delete
  5. Semoga wak dikurniakan dgn kesihatan yg baik sentiasa

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. ehh tak lah, tu suratkabar arab kat klinik je smlm., hehehe

      Delete
  7. banyak prosedur ye wak, tapi demi keselamatan sebelum wak merumput kan... jd penting tu

    ReplyDelete
  8. Semua semuanya baik baik je wak. handal wak boleh baca surat khabar sana. Mujur ada teknologi memudahkan kita, kan :)

    ReplyDelete
  9. insyaallah wak dikurniakan kesihatan yang baik sentiasa

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly