PLEASE REMOVE YOUR CARD - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Qatar)

PLEASE REMOVE YOUR CARD

By Wak Lat - Thursday, November 11, 2021

City Center moon @2021

 Rabu.
Doha, Qatar.

Hari ini ada 3 mesyuarat tingkap.
Jadi, wak terperap saja dalam apartment.

Cuma petang, usai solat maghrib.
Wak berlarian ke Carrefour.
Membeli groceries yg kehabisan bekalan.

Dan wak mencuba guna kad ATM dalam mall.
Tapi dua mesin ATM sudah tendang balik kad kepunyaan wak itu.

Duit cash pun sudah makin menipis.
Sebab wak tak sangka akan lama di tengah bandaraya ini.

Wak kena cari alternatif lain.
Harap2 tak  kena cuci pinggan ya kat sini.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

10 comments

  1. masalah besar tu moga usai segera insyaAllah amiin

    ReplyDelete
  2. dah takde job motong rumput ke wak?

    ReplyDelete
  3. Moga dipermudahkan urusan Wak.
    Susah juga keputusan bekalan ni :(

    ReplyDelete
  4. payah jugak ni. di Doha takkan takde cashless?

    ReplyDelete
  5. Boleh busking wak... lagu pop yeh yeh....

    ReplyDelete
  6. semoga urusan wak dipermudahkan, susah juga tak ada cash di tangan

    ReplyDelete
  7. cuci pinggan pun ok untung2 dapat makan besar

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly