FRIDAY PRAYER WITH FREE MINERAL WATER - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Jakarta)

FRIDAY PRAYER WITH FREE MINERAL WATER

By Wak Lat - Friday, November 12, 2021

Qatar airlines on the blue sky @2021

Jumaat tengahari.
Doha, Qatar.

Solat jumaat kali ke lima.
Dapatlah air mineral 200ml percuma 

Wak perasan di masjid ini.
Tiada tabung sedekah.

Yang wak pernah nampak ialah tabung zakat.
Itupun di City Center Mall dan al-Hazm mall.

Movie lalat.  Invincible 2006..

Hafazan lalat. Sabki surah abasa.

Blog bukanlah hakmilik kekal.


  • Share:

You Might Also Like

7 comments

  1. takde orang miskin kot di Doha tu. Tu pasal takde tabung sedekah

    ReplyDelete
  2. ALHAMDULILLAH LAM DI DOHA DAH KERASAN KAN WAK

    ReplyDelete
  3. Mungkin pengurusan masjid ditanggung sepenuhnya oleh kerajaan diorang ya? Jadi tu tak perlu tabung masjid

    ReplyDelete
  4. Qatar negara minyak, kaya. Tu pasal la kot tak perlukan sedekah untuk urus masjid mereka.
    Seronok sungguh wak ya, berlama-lama di negara kaya.

    ReplyDelete
  5. mungkin ada cara lain untuk bersedekah kot

    ReplyDelete
  6. Orang-orangnya dah kaya tu yang diwujudkan tabung zakat

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly