HARGA NENAS TIGA POH HINGGIT SEBIJI DI DOHA - Wak Can Walk in Doha Too

HARGA NENAS TIGA POH HINGGIT SEBIJI DI DOHA

By Wak Lat - Friday, November 26, 2021

Pineapple at Carrefour costs 30 riyal per piece @2021

Khamis malam Jumaat.
Doha, Qatar.

Petang tadi  wak sudah berlarian ke Carrefour.
Beli bekalan barang2 groceries.

Ooh.  
Harga sebiji nenas  di sini ialah 30 riyal (RM35).

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

15 comments

  1. Tudiaaaaa...tiga poh hengget😅

    ReplyDelete
  2. Besar bapak Pringles tu. Kat Malaysia memang tak jumpa ni. Buat balik lah Wak. Boleh merasa. 🤭

    ReplyDelete
  3. alahai mahainya balikmakan kat Masai ja wak

    ReplyDelete
  4. yelah wak, mana la ada orang nanam nanas kat doha sana, itu pasal mahal bebeno....
    kepek pringles tu panjang bebeno wak, tapi nampak selim aja bekasnya...

    ReplyDelete
  5. bapak mahal..
    pringles tu mmg panjang ke atau camera effect dari camera Wak yg canggih itu?

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. bayangkan kalo kita campak batu kat bandar doha ni mesti jatuh atas kepala org filipin.. huhuhu

      Delete
  7. 40? Binawe sungguh!

    (Maaf bahasa perancis unce)

    ReplyDelete
  8. Buah kayangan 😅
    Tapi sana tempat orang berduit, mungkin tak mahal la kot bagi mereka.

    ReplyDelete
  9. Mak aihhhh..kemain kayangan harga nanas kat sana. Eh, sedapnya coklat bounty.

    ReplyDelete
  10. Wak nak balik kan? jgn lupa buah tnagan SA tau...tapi x nak nenas...hahahahahaha....

    ReplyDelete
  11. Sekarang tengah fikir, elok beli nanas ke beli ayam hehehe sebab sama mahal je :)
    ceklat bounty tu dap dap dap!

    ReplyDelete
  12. punyalah ramai pinoy sampai tshirt i love phi pun ado

    ReplyDelete
  13. wah orang filipina lebih ramai ke wak dari orang mesia sampaikan ada tshirt untuk mereka

    ReplyDelete
  14. cantik bekas pringles tu wak...nenas mahal balik johor wak murah

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly