A GREEN LONELY BIKE - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Qatar)

A GREEN LONELY BIKE

By Wak Lat - Thursday, December 16, 2021

An online bike to be used @2021

Khamis pagi.
Doha, Qatar.

Pagi2 tadi wak berjalan2 brisk walk ke tefian fantai di Corniche lagi.
Nampak ada kesan2 basahan hujan pagi tadi di taman itu.

Ooh.
Boleh pula wak terlupa bawa kunci rumah apartment.
Dan juga wang 50 riyal yg memang wak sudah sediakan atas meja.
Tak jadi nak singgah di McD nak  beli sausage mcmuffin with eggs.
Sampai di pintu apartment, kena kejutkan AWI yg pulang lambat tadi malam.
AWI tengok bola di Stadium atThumama.
Semifinal antara tuan rumah Qatar (1) vs Algeria (2).
Wak tahu result dalam facebook sahaja.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

7 comments

  1. wak-wak kepriye lah iso kelalen bawak duit dan kunci...

    ReplyDelete
  2. Wak. Semua jenis makanan dan kedai kat Qatar ni halal ke?

    ReplyDelete
  3. Fuhh! Bestnya Wak dapat nak basikal ronda-ronda Qatar

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh xlah, tu antara byk2 beskal guna online apps.. wak jalan2 kaki jeew

      Delete
  4. basikal color hijau pucuk pisang dr jauh dh bole nmpk la ..sbb jrg2 color ni org suka kn

    ReplyDelete
  5. Ingat Wak yang berbasikal tadi

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly