SUNRISE AT FRIDAY BEACH - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Qatar)

SUNRISE AT FRIDAY BEACH

By Wak Lat - Thursday, December 23, 2021

Friday Beach sunrise this morning @2021

Khamis.
Doha,  Qatar.

Pagi2 sudah berlarian ketefian fantai lagi.

Malam  ini sudah malam Jumaat.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Friday Beach sunrise this morning @2021
Waiting for my sausage mcmuffin with eggs at McD City Center mall Doha @2021

  • Share:

You Might Also Like

6 comments

  1. teringat pulak lirik lagu Alleycats, Suara Kekasih.

    ReplyDelete
  2. asik ke tetepian pantai je?

    ada ehem ehem ke...?

    ReplyDelete
  3. bestnya..dekat dgn pantai..byk koleksi sunset & sunrise..

    ReplyDelete
  4. Wak..hari- hari pi pantai erk...ada pape ke..hahahaha...

    ReplyDelete
  5. Nanti bila dah balik Malaysia tak dapat la tengok wak jebret gambiran tefian pantai macam gini. Kalau ada pun di tempat lain.

    ReplyDelete
  6. Syok wak hari-hari layan pantai. Memang tak menjemukan.

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly