WHAT'S ON YOUR DESK, WAK LAT? - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Jakarta)

WHAT'S ON YOUR DESK, WAK LAT?

By Wak Lat - Friday, December 03, 2021

My current work desk setup @2021

Jumaat pagi.
Doha, Qatar.

Pagi ini tidak keluar bersenam.

Ada urusan kerja potong rumput yg harus diselesaikan.

Ooh.
Pasal meja kerja diatas.
Sudah lebih 2 bulan di negeri pasir berdengung ini.
Wak agak menyesal tidak membawa monitor pendua bila terbang kemari.
Sebab kehendak tugasan memerlukan monitor kedua kerana banyak maklumat yg harus diproses dalam satu masa.
Sibbaik wak perasan kelmarin, master Lim ada sambung laptop dia ke TV dalam apartment dia.
Jadi semalam wak sudah try sambung TV ke laptop wak dan berjaya!
Wak pun bergumbiralah.

Dan tengahari tadi.
Solat jemuah  untuk kali ke delapan disini.
Alhamdulillah.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

8 comments

  1. Maka besarlah moniter sebelah laptop hehe..

    ReplyDelete
  2. tengok kat skrin tv mmg best ler, segala details boleh nampak....

    ReplyDelete
  3. Satu apartment sorang eh wak...best laaaaa......

    ReplyDelete
  4. wahh wak lat bukan calang2 pemotong rumput ni. otai ni. tunjuk ajar ku sifu

    ReplyDelete
  5. Klu sy nk tgk technical drawing mmg kena monitor besor-besor. Selalu meeting sambung terus ke TV 55 inchi kat opis tu..maklumlah wak..orang2 yg rabun jauh n dekat ni..mana mauuuu nyea..monitor kecik2 cinonet..

    ReplyDelete
  6. Uiii wak!

    Tu game apa kat laptop tu?

    (nampak sangat tak tau)

    ReplyDelete
  7. Dah biasa guna 2 monitor memang rengsa kalau ada satu je. Pakai tv lagi puas tengok

    ReplyDelete
  8. Pergh wak skrin pakai tv punya memang nampak jelas le.

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly