MITOS MAKAN MAGGI BODOH AKAN JADI BODOH - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Qatar)

MITOS MAKAN MAGGI BODOH AKAN JADI BODOH

By Wak Lat - Friday, December 24, 2021

Maggi made in Malaysia  sold in Qatar @2021

Jumaat.
Doha, Qatar.

Pagi ini wak tak berlarian kemana2.
Hatta tidak ke fantai sekali pun.

Lagipun hari ini hari Jumaat - cuti hujung minggu.
Stesen LRT pun hanya dibuka jam 2pm.

Bekalan makanan untuk sarapan pagi pun sudah kehabisan.
Masak maggi bodoh sahaja sudah.

Link. Memang Takkan Jadi Bodoh, Tapi Doktor ini Jelaskan 5 Bahaya Sebenar Makan Mi Segera.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Maggi made in Malaysia  sold in Qatar @2021
Updated.
Solat jemuah yg ke sepuluh.
Alhamdulillah.

  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. buktinya wak masih lagi pandai lepas mkn maggi

    ReplyDelete
  2. Wak...jangan malas eh...beli la telur, sayur skit..baru laju je makan maggi tu...ni rendam je ngan air panas..takda sedap woooo...

    ReplyDelete
  3. hahha betul tu bukti nya wak pun jadi pandai, dah sampai ke Doha la kisah nya.. kalau bodo konpom x kluar msia lagi ni :p

    ReplyDelete
  4. Bukan bodoh tapi tak berapa nak bijak
    Not goblock only ora patio puandey

    ReplyDelete
  5. Maggi bodoh ni sesekali layan sedap juga Wak :)

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly