DOHA WINTER TRADE FAIR 2021 - Wak Can Walk in Doha Too

Waktu Solat (Qatar)

DOHA WINTER TRADE FAIR 2021

By Wak Lat - Tuesday, December 28, 2021

Doha sunset this evening @2021

Isnin petang.
Doha, Qatar.

Petang tadi masih sibuk dengan aktivitas potong rumput.
Usai mesyuarat tingkap, wak pun berlarian ke tefian fantai lagi.

Tapi sempat singgah di kedai Lulu Express.
Beli tripod murahan (25 riyal - RM28.73) untuk selfie nanti.

Wak tidak lama di Corniche waterfront itu.

Balik, singgah dan termasuk dalam DECC.
Yakni, Doha Exhibition and Convention Center.
Kerana ada pameran Doha Winter Trade Fair.
Sebenarnya banyak barangan yg menarik.
Tapi wak kena bergegas balik ke gagang.
Kerana belum solat maghrib lagi.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

10 comments

  1. hampir 3 kali ganda harga selfie stick di Malaysia.

    ReplyDelete
  2. Cantik pulak set-set berkilat berkilau tu ..

    ReplyDelete
  3. Doha ni nampak bangunan moden semuanya. Tapi tak nampak sibuk pun suasana kat sana.

    ReplyDelete
  4. Eh, basikal tua pun ada kat sana?

    ReplyDelete
  5. Yang berbasikal tu jual jajan macam mamak roti kita ke?

    ReplyDelete
  6. meriah betul ek trade fair dia. happy mata tengok barang perhiasan tu

    ReplyDelete
  7. haaa tu gambar wak pakai tripod la tu khennnnnn

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly