CLOUDY NO SUNRISE - Wak Can Walk in Doha Too

Waktu Solat (Qatar)

CLOUDY NO SUNRISE

By Wak Lat - Thursday, December 30, 2021

Friday Beach this morning @2021

 Jumaat pagi.
Doha, Qatar.

Pagi2 wak pun berlarian ke tefian fantai lagi.
Alone matcham biasa.

Cuaca mendung  pagi ini.
Tunggu2 pun masih tak nampak matahari.

Ooh.
Pasal kerja sikit.
Sebenarnya sekarang wak agak sibuk dgn kerja harian potong rumput.
Kelmarin bosskur sudah berikan seorang pembantu.
DHIR rakyat India ada master degree, dan sekarang tinggal di London.

Selepas diperkenalkan, wak pun mula ajar DHIR dari kosong.
Tapi tiba2 semalam DHIR beritahu dia tak dapat tolong wak lagi.
Aduhai. Buang masa sahaja tolong orang yg tak dapat tolong kita balik kannn.

Yo wes lah.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

7 comments

  1. selamat pagi wak... indahnya pemandangan.. Masya Allah..

    ReplyDelete
  2. canrik sungguh tempat ini...

    berapa suhu ketika itu wak.

    kalau sejuk...memang feel

    ReplyDelete
  3. lempang jer laju2 mamat DHIR tu..hehehehehe

    ReplyDelete
  4. aduhai Wak. Ambik saya jelah jadi assistant. haha

    ReplyDelete
  5. Tenang je gambar setenang seNyaman cuaca nye ye 😊

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly