GO NUTS AT NANDO'S - Wak Can Walk in Doha Too

Waktu Solat (Qatar)

GO NUTS AT NANDO'S

By Wak Lat - Friday, December 31, 2021

Nando's Restaurant at City Center Mall @2021

Khamis malam Jumaat.
Doha, Qatar.

Malam usai solat maghrib, wak terus berlarian ke City Center Mall.

Mula2 memang cadang nak makan steak.
Tapi jiwa celaru pula.
Pastu tak tahu nak makan apa.
Pusing keliling food court.

Last2 masuk Nando's.

Order Creamy Cashew yg entah apa2.
Ayam dengan nasi kuning.
Tak berapa sedap, tapi habis juga.

Ooh.
Tadi masa dalam mall.
Sahaja tanya ahkak filipin tu pasal tiket wayang. di Cineone.
Cerita Spider-Man: No Way Home.
Tiket 35 riyal (RM40.06) terus tak jadi beli.

Cerita lain.
Siang tadi kecoh dari Masai.
Kereta Viva putus timing-belt.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

9 comments

  1. lama tk mkn nando's sbb tk brp sgt..yg suka ke nando's husband...last mkn nov 2020

    ReplyDelete
  2. Kalau habis tu sedap la kan?

    hehehehehe

    ReplyDelete
  3. hai...angah baru makan semalam kat midvelly...eheh

    ReplyDelete
  4. kos hidup tinggi di sana ye? Padan la dgn gaji yg tinggi tu...

    ReplyDelete
  5. makan nando's kena ada sesuatu yang pedas. kalau tak muak

    ReplyDelete
  6. Makanan org sana ye.. mama pun x sure mama akan suka atau x

    ReplyDelete
  7. Nandos ayam nye tak berapa berperisa 😅 kurang sedap tak kene dgn tekak jugak. Sini Rm12 je wak hehe br smlm tengok spiderman

    Kalau wak masuk wyg blh tunjuk sikit wyg di sana mcm mana 😊

    ReplyDelete
  8. blok blok tu dinding ke wak? Makanan tak sedap kalau dah lapar memang habis jugak. huhu...

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly