QIFF 2021 FIREWORKS - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Qatar)

QIFF 2021 FIREWORKS

By Wak Lat - Friday, December 10, 2021

Jambatan al-Wahda Bridge @2021

Khamis malam Jumaat.
Doha, Qatar.

Malam tadi wak sudah berlarian ke al-Bidda Park.
Tujuan nak tonton pertunjukan fireworks.

Wak pergi dengan  AWI, dan JAZ.
Ada lagi sorang, RUL tunggu disana.
RUL nak balik Malaysia esok pagi katanya.

Ini adalah kali pertama wak datang kemari.
Kelmarin wak ada hajat mahu kemari tapi balik dari stadium sudah kesejukan.
Lagipun telur sudah kecut.

Malam ini cuaca agak baik.
Wak pakai baju 3 lapis jadi kehangatan pula.

Fireworks bermula jam 9.00 malam.
Tak sampai 5 minit pun sudah khalas (baca, tamat).
Pemandangan dari taman al-Bidda ini banyak sangat gangguan pokok2.
Harus kena ripit esok.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Mama Rozie at QIFF Doha @2021
Moon on the clear sky tonight @2021
al-Bidda Park @2021
JAZ at al-Bidda Park @2021
#QIFF 2021
Live Concert at QIFF @2021
Live Concert at QIFF @2021
The fireworks starts at 9am during weekends only @2021

  • Share:

You Might Also Like

8 comments

  1. wah suda ada pesta-pestaan di sinun ya

    ReplyDelete
  2. cantik view yg lamu2 di pokok2 tu..meriah suasana mlm

    ReplyDelete
  3. cantik view yg lampu2 di pokok2 tu..meriah suasana mlm

    ReplyDelete
  4. meriah nya wak.... siap ada little concert lagi
    aah la bunga api nya terlindung dek pepohon

    ReplyDelete
  5. Qatar steady dok buat concert. kita tak habis-habis cucuk vaksin. haha

    ReplyDelete
  6. wah festival food dia best tak wak. Boleh rasa macam-macam makanan depa ke wak.

    ReplyDelete
  7. Lampu kat pokok di Albidda park tu cantik la wak

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly