MALAM INI NAK TENGOK KOMPANG KAT MANA DI DOHA - Wak Can Walk in Doha Too

Waktu Solat (Qatar)

MALAM INI NAK TENGOK KOMPANG KAT MANA DI DOHA

By Wak Lat - Tuesday, December 14, 2021

Katara metro station @2021

Selasa malam.
Doha, Qatar.

Pagi tadi wak tidak keluar berlarian ke fantai pun.
Sampai AWI tegur, "wak tak kuar jogging ke?"

Petang pun masih sibuk dengan tugasan potong rumput.

Tapi lepas maghrib tadi.
Wak pun berlarian ke Katara Cultural Village.
Sebab AWI beritahu ada banyak aktiviti disini.
Sempena menyambut National Day hujung minggu ini.

Ini adalah kali ketiga wak kemari.

Memang meriah uoollss.
Banyak acara disini.
Kompang pun ada.
Cuma facemask saja ramai tak pakai. 

Blog bukanlah hakmilik kekal.


  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. Doha memang dah bebas covid ya wak? sebab tu dah tak perlu pakai mask kemana-mana, bestnya

    ReplyDelete
  2. Best la kat sana...aman je tgok..xde la serabut macam kat Malaysia ni...

    ReplyDelete
  3. wah meriahnya wak....sungguh pun berfestival tapi santai sungguh. Best nya wak boleh tenguk suasana festival dia

    ReplyDelete
  4. Mana kompangnya wak. Yang santai sorang dengan burung terikat tu berniaga apa wak

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly