NASI LEMAK DOHA - Wak Can Walk in Doha Too

Waktu Solat (Qatar)

NASI LEMAK DOHA

By Wak Lat - Monday, December 13, 2021

Sunset view just now @2021

Isnin petang.
Doha, Qatar.

Tengahari tadi nasi lemak yg dipesan AWI  sudah sampai.
Rasa biasa2 sahaja.
Sambal dia yg kureng manchongkam.

Cerita lain.
Ini gambar2 sunset dari tingkap bilik di apartment wak tinggal.

Blog bukanlah hakmilik kekal..

Sunset view just now @2021
Nasi lemak I ate this afternoon @2021

  • Share:

You Might Also Like

7 comments

  1. Wah ada letak daun pisang.

    P.S: Blog Wak ni susah hendak buka kadang-kadang.

    ReplyDelete
  2. nampak sodap nasi lemak tu wak, pasni wak kene cuba pulak la buat sambal nya... simpan dalam peti nak guna tinggal panaskan je...
    cantik betul gambar matahari tu wak...

    ReplyDelete
  3. Syukur bila dari dalam tempat kediaman boleh terud tengok sunset..alhamdulillah.

    ReplyDelete
  4. Terkejut uncle tengok nasik lemak tu ada lalat...

    Rupanya arrow blog Wak yang lalat...

    Huh!

    ReplyDelete
  5. Nasi lemak Malaysia gak yang sedap

    ReplyDelete
  6. nasi lemak kalau sambal tak best emmm memang tak sedap le wak. Tapi daun pisang dapat mana tu wak. Ada tanam pokok pisang juga ke wak

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly