CORNICHE SUNRISE THIS MORNING - Wak Can Walk in Doha Too

Waktu Solat (Qatar)

CORNICHE SUNRISE THIS MORNING

By Wak Lat - Monday, December 13, 2021

Tornado Tower this morning @2021

 Isnin.
Doha, Qatar.

Pagi2 tadi wak berlarian ke tefian fantai.
Tapi kali ini wak limpas tengah bandaraya terus ke Corniche.

"The Doha Corniche (Arabic: كورنيش الدوحة‎) is a waterfront promenade extending for seven kilometers along Doha Bay in the capital city of Qatar, Doha. Annual celebrations of national holidays such as Qatar National Day and National Sports Day are centered on the Doha Corniche. It is a popular tourist and leisure attraction within Qatar. "

False alarm.
Pagi tadi isteri wak (yg itu) sudah guling2 panik.
Sebab washing machine sudah rosak, yakni tidak berfungsi.
Sibuklah wak fikir macamana nak beli baharu.
Sampai kepetang, tiba2 isteri wak (yg itu) beritahu machine dah okay.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

10 comments

  1. macam lukisan pulak gambar matahari tu wak...

    ReplyDelete
  2. Corniche tu nama tempat ke? ingatkan ape tadi

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. bukan jeti, tapi tempat jalan kaki tepi pantai, tempat lepak2 n jugak tempat berendut., ghituuu.,

      Delete
    2. Oh.. Waterfront. Ok dah terjawab soalan. Seru nama saya mana tau nanti sampai

      Delete
    3. ek elehh.. iyela tu, hntr wasap blue tick je x reply pown.. hahaha

      Delete
    4. wak seru juga nama saya wak...saya pun nak sampai kat doha wak.

      Delete
  4. Alahaiiii sian jauh tu wak nak pi repair mesin basuh. Sementara tak berfungsi anto dobi je dulu. Tapi dah setel ok le tu.

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly