A RED LONELY BIKE - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Qatar)

A RED LONELY BIKE

By Wak Lat - Thursday, December 30, 2021

Corniche Park, Doha Qatar @2021

Khamis pagi.
Doha, Qatar.

Pagi2 tadi usai solat subuh sepie wak pun berlarian ke tefian fantai lagi.

Masa berlarian pulang, anak lanang wak call dari Sarawak.
Tapi wak kata lebih baik bercakap bila wak sampai di apartment.

Rupa2nya anak lanang hendak bertanya pasal tayar kereta isteri dia.
Nak ganti tayar baru yg sudah botak.
"Kalo pilih tayar buatan China oke ke bah? " tanyanya dalam whatsapp call.
Wak cakap, oke je kalau ada warranty.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. seronoknya wak dapat berlari di tefian fantai fagi2
    awak fagi2 dah berperang dekat dapur.Ha3

    ReplyDelete
  2. Comel la anak wak tanya pasal tayar kereta kat wak! Klu saya dulu2 beli n tukar sendiri tanpa consult abah...hehehehehe..

    ReplyDelete
  3. Basikal siapa tu Wak :p
    Cantiklah awan-awan tu.. dengan langit yg biru subhanallah lawa!

    ReplyDelete
  4. Syoknya sambil hirup udara segar sambil layan view gitu

    ReplyDelete
  5. bestnya wak hari-hari berlarian ke pantai. selamat memotong rumput

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly