13% MOON CRESCENT THIS MORNING - Wak Can Walk in Doha Too

Waktu Solat (Qatar)

13% MOON CRESCENT THIS MORNING

By Wak Lat - Wednesday, December 01, 2021

Sunrise this morning at Friday Beach @2021

Rabu.
Doha, Qatar.

Pagi2 wak lambat sikit keluar berjalan kaki ke tefian fantai.
Tapi sunrise pun  lambat juga hari ini, yakni jam 6.02am.

Balik dari fantai, singgah beli sarapan mcmuffin sausage with egg.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

7 comments

  1. awalnye sunrise di sana... kat malaya ni masih boleh dibuai mimpi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sunset pun awal juga., masuk magrib kol 4.45pm ;p

      Delete
  2. cantiknya gambar sang mentari tu wak

    ReplyDelete
  3. Wah! Susah juga nak sesuaikan masa kan?

    ReplyDelete
  4. matahari dibalik bangunan. cahaya keemasannya berkilauan. ohsem wak

    ReplyDelete
  5. Semua cantik2 gambar...ye la..wak kan ada tipon canggih....

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly